Zwolle | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Getuigenoproep steekpartij

steekpartij

Naar aanleiding van een steekpartij aan de Rietlandstraat op zondagochtend 16 augustus, waarbij een 41-jarige man zwaargewond raakte, vraagt het Politieteam Zwolle-Oost de hulp van mogelijke getuigen. In het kader van het onderzoek omtrent de exacte toedracht, willen zij graag in contact komen met mensen die in deze bewuste nacht rond 01.15 uur in de Rietlandstraat iets gezien hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Hieronder het persbericht van 16 augustus: Zwolle Bij een conflict in een woning aan de Rietlandstraat, is op zondagochtend rond 01.15 uur een 41-jarige Zwollenaar gewond geraakt. De man had een conflict met de nieuwe vriend (45) van zijn ex-vrouw en ging bij hun woning aan de Rietland langs. Hier ontstond een vechtpartij, waarbij de 45-jarige man een mes pakte en de andere man hiermee in zijn buik stak. Deze vluchtte er vandoor maar werd op het Akkerbergplein zwaargewond aangetroffen door buurtbewoners. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 45-jarige man werd aangehouden en ingesloten op het bureau. De politie stelt een nader onderzoek in.

Soortgelijke berichten

Ernstige steekpartij in Rotterdam
Rotterdam

Dodelijke steekpartij
Nieuwegein

Steekpartij Moreelsepark
Utrecht

Aanhouding na steekpartij Viervantstraat
Rotterdam

Arrestatie na steekpartij
Rilland

Overleden na steekpartij
Haarlem

Man aangehouden na steekpartij
Hengelo Ov

Verdachte steekpartij aangehouden
Rotterdam

Jongen gewond bij steekpartij
Purmerend

Twee slachtoffers bij steekpartij
Heemskerk

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio