Verdachte aangehouden voor overvallen

woensdag 16 november 2016

Zwolle - De politie heeft dinsdagmorgen 15 november een 17-jarige jongen uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van overvallen op een winkel, een hotel en een pizzeria in Zwolle.

Op zondag 19 juni werd een medewerker van een hotel aan de Schuttevaerkade overvallen. De man werd bedreigd met een wapen en moest geld afgeven. Daarna zijn er drie mannen weggerend richting de Pannekoekendijk. Vrijdag 5 augustus kwam een man een pizzeria aan het Bachplein binnen en wist onder dreiging van een steekwapen geld buit te maken. Vervolgens werd op vrijdag 26 augustus een man overvallen in een winkel aan de Madurastraat. De dader ging er vandoor met een geldbedrag. 

De politie is meteen een onderzoek gestart. Er zijn getuigen gehoord, camerabeelden opgevraagd en bekeken en er zijn sporen veiliggesteld. De overvallen zijn ook behandeld in het opsporingsprogramma Onder de Loep. Het onderzoek leidde naar de 17-jarige jongen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze drie overvallen. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

(2016420584, 2016301265) NV

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zwolle | 112 alarmeringen Zwolle | Goedkoop Tanken in Zwolle | Supermarkten in Zwolle | Weerbericht Zwolle