Zwolle | straatinfo

overige politie meldingen

Spreekuren wijkagenten Zwolle-Zuid

overige

Zwolle - De wijkagenten van Zwolle-Zuid zijn zoveel mogelijk in de wijk aanwezig en aan het werk. Met ingang van 1 januari 2017 zijn ze ook te bezoeken tijdens twee spreekuren in wijkcentrum De Pol aan de Gelijkheid 1. Op woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is daar een wijkagent aanwezig om vragen van wijkbewoners te beantwoorden.

De wijkagenten van Zwolle-Zuid zijn ook actief op Twitter. Volg het actuele nieuws uit de wijk via het account @POL_ZwolleZuid!Veilige jaarwisseling

De wijkagenten van Zwolle-Zuid wensen u een veilige jaarwisseling en een heel goed 2017! Maar besef ook dat inbrekers tijdens de jaarwisseling weer extra actief zijn. Viert u oudejaarsavond bij familie, vrienden of kennissen? Vraag aan de buren een oogje in het zeil te houden. Wek de indruk dat er iemand thuis is: laat lampen branden, laat de radio aan en zet bijvoorbeeld glazen op tafel. Blijft u wel thuis, maar gaat u naar buiten om de buren gelukkig nieuwjaar te wensen of vuurwerk af te steken? Vergeet dan niet de ramen en deuren dicht te doen. Ziet u tijdens de jaarwisseling iets verdachts? Twijfel dan niet en bel direct 112!

Soortgelijke berichten

Andere indeling wijkagenten Oirschot
Oirschot

test
Zwolle

Overvallers gepakt na snelle actie 1-1-2 beller: vier arrestaties
Almere

Nieuwe wijkagenten gemeente Staphorst
Staphorst

Vandalen Wouw aan de tand gevoeld
Wouw

Twee mannen aangehouden voor heling
Zwolle

Aangehouden met gestolen snorscooter
Zwolle

Man aangehouden wegens mishandeling
Zwolle

Politie ruimt drie hennepkwekerijen in Tilburg
Tilburg

Dieren in beslag genomen tijdens controle
Goirle

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio