Zwolle | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Meisje (6) aangereden door lijnbus

ongeluk

Zwolle - Een 6-jarig meisje uit Zwolle raakte op vrijdagavond 9 juni gewond bij een aanrijding op de rotonde Burgemeester Roelenweg en de Pannenkoekendijk. Vermoedelijk werd het meisje, dat achter haar moeder aan fietste, over het hoofd gezien door de 60-jarige buschauffeuse toen deze afsloeg richting de Pannenkoekendijk. Het meisje had enkele schaafplekken en werd voor controle door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is niet bekend of daar nog ander letsel werd geconstateerd. Naar de aanleiding van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld. De chauffeuse werd aangehouden en in de loop van de nacht weer heengezonden. Meerdere getuigen werden gehoord en er werd technisch onderzoek ingesteld. Mensen die iets gezien hebben van de toedracht en nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

2017264029

Soortgelijke berichten

Vrouw (66) omgekomen bij verkeersongeval met lijnbus
Nijmegen

Meisje (12) overleden na ernstig ongeval
Groningen

Doorrijder aangehouden
Den Helder

Politie zoekt getuigen ongeval
Meppel

Meisje met mes overvalt en verwondt buschauffeur
Rotterdam

Meisje (17) aangereden in Terneuzen
Terneuzen

Meisje ernstig gewond na ongeval
Krabbendijke

Meisje gewond na aanrijding in Breda
Breda

Meisje overleden na aanrijding
Scherpenisse

Auto rijdt door na aanrijding
Middelburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio