Zwolle | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Getuigen gezocht van aanrijding

ongeluk

Zwolle - Donderdag 7 januari heeft er een (lichte) aanrijding plaats gevonden op de Broerenkerkplein in Zwolle. Omdat de verklaringen uiteen lopen wil de politie graag in contact komen met getuigen.

Omstreeks 14.15 uur werd, op de Broerenkerkplein in Zwolle, een 31-jarige voetgangster uit Zwolle aangereden door een 68-jarige automobilist uit Nijverdal . De auto was over de voet van de vrouw gereden. Na de aanrijding heeft een nog onbekende fietser de vrouw geholpen. De 68-jarige bestuurder kon in Nijverdal worden aangehouden, maar ontkende de aanrijding. De politie wil graag in contact komen met deze fietser. De vrouw is voor controle naar haar huisarts geweest.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van dit voorval. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(2016012105)

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van aanrijding
Harderwijk

Getuigen gezocht van aanrijding
Burgum

Getuigen van aanrijding gezocht
Enkhuizen

Getuigen aanrijding gezocht
Zaandam

getuigen gezocht na aanrijding
Utrecht

Getuigen gezocht van aanrijding
Dinxperlo

Getuigen gezocht bijna-aanrijding
Heemstede

Getuigen gezocht aanrijding voetganger bus
Amstelveen

Doorrijden na aanrijding, getuigen gezocht
Almelo

Getuigen gezocht zware aanrijding Westpoortweg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio