Zwolle | straatinfo

bedreiging-intimidatie politie meldingen

Drie aanhoudingen voor bedreiging en bezit verboden wapens

bedreiging / intimidatie

Zwolle - Zaterdagavond 17 september zijn drie personen aangehouden voor bedreiging en verboden wapenbezit. De drie, een 20-jarige vrouw, een 20-jarige man en een 25-jarige man uit Zwolle, zijn voor nader onderzoek ingesloten. Twee wapens werden in beslag genomen. Uit onderzoek bleek dat het gasalarmpistolen betroffen.

Even voor 23.00 uur kreeg de politie de melding dat iemand op de Urksteeg bij een woordenwisseling bedreigd was door verschillende personen en dat daarbij een vuurwapen gebruikt was. Toen de politie ter plaatse kwam stond er een auto met een groep van 6 personen erin en erbij. Op navragen weigerden zij aan te geven of ze vuurwapens bij zich hadden. Hierop werden alle personen gefouilleerd en de auto onderzocht. In de auto werden twee wapens aangetroffen waarvan later bleek dat het gasalarmpistolen waren. Hierop zijn alle personen meegenomen naar het bureau. Uit onderzoek bleek dat alleen de drie verdachten betrokken waren bij de bedreiging. De overige drie zijn heengezonden. De twee gasalarmpistolen zijn in beslag genomen.

(2016461487)

Soortgelijke berichten

Inval flexteam na bedreigingen
Middelburg

Verzameling nepwapens aangetroffen bij zoeking
Leeuwarden

Arrestatie vanwege bedreiging, stalking en wapenbezit
Tilburg

Aanhouding na bedreiging met vuurwapen
Zaltbommel

Man aangehouden voor bedreiging en wapenbezit
Duiven

Verschillende wapens aangetroffen in woning in Rotterdam.
Rotterdam

Aanhoudingen na aantreffen verboden wapens in auto
Oploo

Politie neemt stroomstootwapen in beslag
Breda

Verdachte aangehouden voor wapenbezit
Zwolle

Wapens in auto
Rijsenhout

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio